Pentueet

Pieni FI*Vuolas Tavoite oli puhdasta hulluutta

Tähän mennessä maailmaan saapuneet Vuolas-pentueet!

Likainen parketti

PuNpun viimeinen pentue, jossa isänä oli Neaera’s -kissalan tuontipoika Abylife Ignat. Pentueessa syntyi pennut: FI*Vuolas Tilanne ei ole hallinnassani (Juuso) FI*Vuolas Ei muuta todellisuutta (Ralli), FI*Vuolas Rakasta minua, kuiskaan hiljaa (Mämmi) sekä FI*Vuolas Rakastan sinua, kuiskaan hiljaa (Trulli).

Eloonjäänyt

Kiipin viimeinen pentue, viimeinen yritys saada tyttöpentu. No ei tullut, tuli kolme pontevaa poikaa. Isänä Enkelinmurskain-pentueen Kojo. Pennut olivat: FI*Vuolas Taivaalla jahtasin aurinkoa ”Reetu”, FI*Vuolas Tavoite oli puhdasta hulluutta ”Halla” ja FI*Vuolas Kun meri kutsuu, minä kuuntelen ”Sulo”.

Gaian lapsi

Pentueen emona oli Enkelinmurskain-pentueen Verka sekä vuosia aiemmin Saksasta Suomeen tuotu Norris (WW18 Cellani Sieno UkassaKinté). Pentue syntyi sijoituskodissa Helsingissä. Pentuja syntyi neljä, FI*Vuolas Olen edelleen täällä ”Bastet”, FI*Vuolas Olen edelleen maan päällä ”Jaya”, FI*Vuolas Olen edelleen Gaian lapsi ”Rudolph” ja FI*Vuolas Ja maailma sininen ”Nelson”.

Viimeinen Atlantis, osa 2

Päädyin yrittämään uudestaan Kiipin ja Pullervon yhteistä pentuetta, jos sieltä olisi vaikka tullut tyttöpentu. No, ei tullut vaan tismalleen edellispentueen uusinta, eli kaksi riistaa poikaa. Näistä toinen muutti asumaan FI*Miragerie-kissalaan. Pennut olivat siis FI*Vuolas Piste jolta ei ollut paluuta ”Ninja” sekä FI*Vuolas Elämän tarkoitus ”Into”

Enkelinmurskain

PuNpun ensimmäinen pentue sai alkunsa astutusreissulla Sveitsissä! Pentueen isä on sydämeni täysin kaapannut ihana sininen Emalon von Kalimdor. Pentuja syntyi neljä, kaikki sinisiä. Pennut olivat: FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis ”Verka”, FI*Vuolas Kuin se suunniteltu ois ”Babywurst”, FI*Vuolas Unelmaamme puhdistaa ”Kojo” ja FI*Vuolas Lumena siipesi silppuaa ”Simo”.

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: