Kasvatuskissat

Naaraat:

Kiipi

img_2693-1

SC FI*Nebuankhet Yraen Ruadh DVM, ABY o

FI*Nebuankhet Ochún x Dushara Godric-of-Kawaii

Kiipin sukutaulu / Kiipi’s Pedigree 

Kiipi on se punainen, jota ei pitänyt tulla. Kuitenkin halusin ehdottomasti Kiipin emästä Murosta pennun itselleni, ja kun sulhaseksi valikoitui vielä ihana, suloinen ja herttainen Hugo, oli päätös selvä.

Kiipi on menestynyt kohtalaisesti näyttelyissä. Se teki kasvattajalleen Annelle yhden pentueen talvella 2015-2016 ja osoittautui täydelliseksi emoksi. Kiipin tytär Palleri (Nebuankhet Waily, Waily, Waily!) jatkaa Annen kasvatukäytössä.

Kiipi teki kasvattajanimelleni toisen pentueen keväällä 2017 ja myös silloin kaikki sujui oppikirjanmukaisesti. Implantin jälkeen Kiipi on tehnyt vielä 2 pentuetta ja viimeisimmän pentueen kasvettua aikuisiksi alkaa viimein kastraattipäivät.

PuNpu


GIC FI*Nebuankhet Pastel Goth

Chardryn von Kalimdor*CH x SC FI*Nebuankhet Zakzakiel DVM

PuNpun sukutaulu / PuNpu’s pedigree

PuNpulin kanssa kävi tuuri, Anne tarjosi minulle kahden suosikkiabyni yhdistelmästä ainoaa tyttöpentua diilillä ”ota tai jätä”. Kun neiti on vielä upean värinen, nätti kuin nappi ja maailman kiltein niin tästä tarjouksesta ei vaan voinut kieltäytyä.

Verka 

verka

FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis 

GIC FI*Nebuankhet Pastel Goth x IC Emalon von Kalimdor*CH 

Verkan sukutaulu / Verka’s pedigree

Verka valikoitui jatkoon PuNpulen ensimmäisestä pentueesta, olemalla hieman rauhallisempi kuin siskonsa. Verka on myös hyvin nätti ja neidillä on asiaan kuin asiaan vankka ja kuuluva mielipide… Verka asustaa Emilian hellässä huomassa sijoituskodissa Helsingissä.

Urokset:

Norris

WW18 SC Cellani Sieno UkassaKinté

Cellani Cupra Tasitaa x Des Entrechats JustForMe 

Norriksen sukupuu / Norris’ Pedigree

Norris on kimppakolli Saksasta, jonka näyttelymanageroinnin hoidan minä. Norris tulee olemaan yhden Vuolas-pentueen isä tulevaisuudessa.

Kojo

kojo1

FI*Vuolas Unelmaamme puhdistaa

SC FI*Nebuankhet Pastel Goth x IC Emalon von Kalimdor*CH

Kojon sukutaulu / Kojo’s pedigree

Tuota. Tästä pentueesta piti jatkoon jättää vain naaras, mutta Kojo aloitti sitkeän räpellyksen kohti sydäntäni jo 3-viikkoisena kun roikkui pentupesän reunalla ja huusi kuin syötävä siihen asti, kunnes pentu nostettiin syliin nukkumaan. Herra myös päätti kasvaa erittäin näyttäväksi pennuksi, kerrankin samaan yksilöön sattuu hyvä tyyppi ja väri. Kojolle on valittu spesiaalikoti, jossa tämä hönö kehruukone saa levittää rakkauttaan joka päivä.

Kojo on, kuten nimensäkin antaa ymmärtää, varattu yhteistyökasvattajieni käyttöön, edistämään unelmaamme puhdasrotuisten abessinialaisten kasvatuksesta. Ei ulkopuolisia astutuksia.

Ninja

FI*Vuolas Piste jolta ei ollut paluuta

Ninjan sukutaulu / Ninja’s pedigree

Ninja on Kiipin ja Pullervon toisesta pentueesta, jossa syntyi jälleen vain kaksi riistapoikaa. Koska itsellä ei ole mahdollisuutta pitää paljoa kolleja, otin yhteyttä FI*Miragerie-kissalaan, ja kysyin kiinnostaisiko poitsu.

Ninja siis majailee Oulussa ja siitoskäytöstä vastaavat Milla ja Raimo, minulla on kuitenkin mahdollisuus poikaa käyttää kasvatuksessani, mikäli siltä tuntuu.