Kasvatuskissat

Naaraat:

Verka 

verka

FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis 

GIC FI*Nebuankhet Pastel Goth x IC Emalon von Kalimdor*CH 

Verkan sukutaulu / Verka’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV/FIV-neg, patellaluksaatio 0/1

COI (9 gen):4.80%
AVK: 60.0783%
UA (9 gen): 612

Verka valikoitui jatkoon PuNpulen ensimmäisestä pentueesta, olemalla hieman rauhallisempi kuin siskonsa. Verka on myös hyvin nätti ja neidillä on asiaan kuin asiaan vankka ja kuuluva mielipide… Verka asustaa Emilian hellässä huomassa sijoituskodissa Helsingissä. Verka sai ensimmäisen pentueensa kesällä 2020 ja toinen pentue on suunnitteilla vuodelle 2022.

Jaya

FI*Vuolas Olen edelleen maan päällä

CH FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis x WW18 SC Cellani Sieno UkassaKinté DVM

PRA-neg, PKdef-neg, FelV/FIV-neg, patellaluksaatio 0/0

COI (9 gen): 0.71%
AVK: 67.319%
UA (9 gen): 686

Jayan sukutaulu / Jaya’s pedigree

Jaya valikoitui Verkan pentueesta jatkoon pelottoman luonteensa vuoksi. Luonteellaan Jaya myös valloitti syntymäkotinsa ihmisten sydämet, ja kun tuli aika puhua Jayan kotoa pois muuttamisesta oli viesti selkeä: Jaya jää kotiin. Ja koska kyseessä on mitä parhain sijoituskoti, ei minulla ollut mitään tätä vastaan. Jaya on vasta pentu, joten katsomme kuinka maailman itsevarmin ja rakastavin neitokainen tästä kehittyy, ennen kuin suunnittelemme tarkemmin pentuhommia!

Trulli

FI*Vuolas Rakastan sinua, kuiskaan hiljaa

SC FI*Nebuankhet Pastel Goth DVM x Abylife Ignat

Trullin sukutaulu / Trulli’s pedigree

Trulli jäi jatkoon PuNpulen ja Simpan pentueesta ollen ainoa tyttö. Trulli asuu sijoituksessa Kotkassa, missä hänellä on oma saari.

Ironaya

Ironaya von Kalimdor*CH

Gisa von Kalimdor*CH x Hokori von Kalimdor*CH

Ironaya on yllätyssynttärilahja, jonka kävin hakemassa Sveitsistä. Ironaya on erittäin kauniin Faralynn von Kalimdorin pojantytär ja sopii täydellisesti kasvatukseeni.

Urokset

Ninja

CH FI*Vuolas Piste jolta ei ollut paluuta JW

PR SC FI*Nebuankhet Yraen Ruadh DVM x IC FI*Nebuankhet VanVan

Ninjan sukutaulu / Ninja’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV & FIV-neg

COI (9 gen):2.93%
AVK: 62.3288%
UA (9 gen): 637

Ninja on Kiipin ja Pullervon toisesta pentueesta, jossa syntyi jälleen vain kaksi riistapoikaa. Koska itsellä ei ole mahdollisuutta pitää paljoa kolleja, otin yhteyttä FI*Miragerie-kissalaan, ja kysyin kiinnostaisiko poitsu.

Ninja siis majailee Oulussa ja siitoskäytöstä vastaavat Milla ja Raimo, minulla on kuitenkin mahdollisuus poikaa käyttää kasvatuksessani, mikäli siltä tuntuu.

Maukka

Almaros Makkabi of Vuolas JW

GC Almaros Venetia Eterna x GC, BWR, NW Almaros Xtreme Sauvage Xemail

Maukan sukutaulu / Maukka’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV & FIV-neg

COI (9 gen):7.07%
AVK: 55.2838%
UA (9 gen): 557

Maukka lensi kesällä rajojen auettua Saksasta Suomeen, ja on hurmannut aivan kaikki kenet kohtaa. Maukka valikoitui uudeksi vereksi kasvatustyötäni varten pitkällisen etsinnän ja harkinnan jälkeen. Olen Maukan isän Xemin kohdannut usein näyttelyissä ja vaikka Xemi on yksi menestyneimmistä abessinialaisista, siinä minua eniten viehätti sukutaulun lisäksi uskomattoman upea luonne. Onneksi Maukka on perinyt isänsä rennon letkeän luonteen ja tämä kehräävä showmies on kerännyt jo aivan käsittämättömän laajan fanijoukon kietoen kaikki kohtaamansa ihmiset tassunsa ympärille. Maukan kanssa reissatessa catnappauksen vaara on aina läsnä!

Maukka on yhteisomistuksessa FI*Miragerie-kissalan kanssa kuten Ninjakin ja Maukka asuu maailman parhaassa sijoituskodissa Oulussa, jossa herraa pidetään kuin kukkaa kämmenellä.

Nelson

IC FI*Vuolas Ja maailma sininen

CH FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis x WW18 PR SC Cellani Sieno UkassaKinté

Nelsonin sukutaulu / Nelson’s pedigree

PRAneg, PK-def neg

COI (9 gen): 0.71%
AVK: 67.319%
UA (9 gen): 686

Nelson muutti asumaan isänsä Norriksen luokse ja Nelsonin omistaja Katriina on suostunut herraa ainakin hetken aikaa pitämään leikkaamattomana. Kuitenkin jos Nelson intoutuu suihkuttelemaan tai kovinkin mölisemään, on edessä kastraattikollin päivät.

Nelsonilla on yksi pentue FI*Herzlichkeit’s -kissalassa sekä yksi pentue FI*Nebuankhet -kissalassa.

Tahvo

PL*Erta Alle Spirit of Hope

Sukutaulu tulossa!

Huhtikuussa löysin viimein sopivan beigen pojan vuosikausien metsästyksen jälkeen! Puolasta Tampereelle lennähti ”Spirit” joka sai köh käytöksensä vuoksi erittäin osuvan nimen Tahvo. Tahvo on yhteisomistuksessa Nebuankhet ja Kalimdor -kissaloiden kanssa ja rajoitettu vain meidän käyttöömme.

%d bloggaajaa tykkää tästä: