Kasvatuskissat

Naaraat:

Kiipi

img_2693-1

SC FI*Nebuankhet Yraen Ruadh DVM, ABY o

FI*Nebuankhet Ochún x Dushara Godric-of-Kawaii

Kiipin sukutaulu / Kiipi’s Pedigree 

Kiipi on se punainen, jota ei pitänyt tulla. Kuitenkin halusin ehdottomasti Kiipin emästä Murosta pennun itselleni, ja kun sulhaseksi valikoitui vielä ihana, suloinen ja herttainen Hugo, oli päätös selvä.

Kiipi on menestynyt kohtalaisesti näyttelyissä. Se teki kasvattajalleen Annelle yhden pentueen talvella 2015-2016 ja osoittautui täydelliseksi emoksi. Kiipin tytär Palleri (Nebuankhet Waily, Waily, Waily!) jatkaa Annen kasvatukäytössä.

Kiipi teki kasvattajanimelleni toisen pentueen keväällä 2017 ja myös silloin kaikki sujui oppikirjanmukaisesti. Kolmas pentue on suunnitteilla vuodelle 2019.

PuNpu


GIC FI*Nebuankhet Pastel Goth

Chardryn von Kalimdor*CH x SC FI*Nebuankhet Zakzakiel DVM

PuNpun sukutaulu / PuNpu’s pedigree

PuNpulin kanssa kävi tuuri, Anne tarjosi minulle kahden suosikkiabyni yhdistelmästä ainoaa tyttöpentua diilillä ”ota tai jätä”. Kun neiti on vielä upean värinen, nätti kuin nappi ja maailman kiltein niin tästä tarjouksesta ei vaan voinut kieltäytyä.

Urokset:

Norris


WW18 GIC Cellani Sieno UkassaKinté

Cellani Cupra Tasitaa x Des Entrechats JustForMe 

Norriksen sukupuu / Norris’ Pedigree

Norris on kimppakolli Saksasta, jonka näyttelymanageroinnin hoidan minä. Norris tulee olemaan yhden Vuolas-pentueen isä tulevaisuudessa.

 

Sokru


CH FI*Vuolas Maalla, merellä, ilmassa, ABY n

SC FI*Nebuankhet Yraen Ruadh x IC FI*Nebuankhet VanVan

Sokrun sukutaulu / Sokru’s Pedigree

Sokru on Kiipin toisesta pentueesta, ja Sokru asuu kollikodissa Helsingissä. Herra saa pitää killuttimensa ainakin toistaiseksi, mikäli käyttäytyy herrasmiesmäisesti.