Kasvatuskissat

Naaraat:

PuNpu


SC FI*Nebuankhet Pastel Goth DVM

Chardryn von Kalimdor*CH x SC FI*Nebuankhet Zakzakiel DVM

PuNpun sukutaulu / PuNpu’s pedigree

PRA-kantaja, PKdef-negatiivinen

COI (9 gen):1.01%
AVK: 60.86%
UA (9 gen): 622

PuNpulin kanssa kävi tuuri, Anne tarjosi minulle kahden suosikkiabyni yhdistelmästä ainoaa tyttöpentua diilillä ”ota tai jätä”. Kun neiti on vielä upean värinen, nätti kuin nappi ja maailman kiltein niin tästä tarjouksesta ei vaan voinut kieltäytyä. PuNpu sai kesällä 2019 ensimmäisen pentueensa ja seuraava on suunnitteilla vuodelle 2021.

Verka 

verka

FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis 

GIC FI*Nebuankhet Pastel Goth x IC Emalon von Kalimdor*CH 

Verkan sukutaulu / Verka’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV/FIV-neg

COI (9 gen):4.80%
AVK: 60.0783%
UA (9 gen): 612

Verka valikoitui jatkoon PuNpulen ensimmäisestä pentueesta, olemalla hieman rauhallisempi kuin siskonsa. Verka on myös hyvin nätti ja neidillä on asiaan kuin asiaan vankka ja kuuluva mielipide… Verka asustaa Emilian hellässä huomassa sijoituskodissa Helsingissä. Verka sai ensimmäisen pentueensa kesällä 2020 ja toinen pentue on suunnitteilla vuodelle 2022.

Jaya

FI*Vuolas Olen edelleen maan päällä

FI*Vuolas Kaikkeus on kaunis x WW18 SC Cellani Sieno UkassaKinté DVM

Jayan sukutaulu / Jaya’s pedigree

Jaya valikoitui Verkan pentueesta jatkoon pelottoman luonteensa vuoksi. Luonteellaan Jaya myös valloitti syntymäkotinsa ihmisten sydämet, ja kun tuli aika puhua Jayan kotoa pois muuttamisesta oli viesti selkeä: Jaya jää kotiin. Ja koska kyseessä on mitä parhain sijoituskoti, ei minulla ollut mitään tätä vastaan. Jaya on vasta pentu, joten katsomme kuinka maailman itsevarmin ja rakastavin neitokainen tästä kehittyy, ennen kuin suunnittelemme tarkemmin pentuhommia!

Urokset:

Kojo

kojo1

FI*Vuolas Unelmaamme puhdistaa

SC FI*Nebuankhet Pastel Goth x IC Emalon von Kalimdor*CH

Kojon sukutaulu / Kojo’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV/FIV-neg

COI (9 gen):4.80%
AVK: 60.0783%
UA (9 gen): 612

Tuota. Tästä pentueesta piti jatkoon jättää vain naaras, mutta Kojo aloitti sitkeän räpellyksen kohti sydäntäni jo 3-viikkoisena kun roikkui pentupesän reunalla ja huusi kuin syötävä siihen asti, kunnes pentu nostettiin syliin nukkumaan. Herra myös päätti kasvaa erittäin näyttäväksi pennuksi, kerrankin samaan yksilöön sattuu hyvä tyyppi ja väri. Kojolle on valittu spesiaalikoti, jossa tämä hönö kehruukone saa levittää rakkauttaan joka päivä.

Kojo on, kuten nimensäkin antaa ymmärtää, varattu yhteistyökasvattajieni käyttöön, edistämään unelmaamme puhdasrotuisten abessinialaisten kasvatuksesta. Ei ulkopuolisia astutuksia.

Ninja

FI*Vuolas Piste jolta ei ollut paluuta JW

Ninjan sukutaulu / Ninja’s pedigree

PRA-neg, PKdef-neg, FelV & FIV-neg

COI (9 gen):2.93%
AVK: 62.3288%
UA (9 gen): 637

Ninja on Kiipin ja Pullervon toisesta pentueesta, jossa syntyi jälleen vain kaksi riistapoikaa. Koska itsellä ei ole mahdollisuutta pitää paljoa kolleja, otin yhteyttä FI*Miragerie-kissalaan, ja kysyin kiinnostaisiko poitsu.

Ninja siis majailee Oulussa ja siitoskäytöstä vastaavat Milla ja Raimo, minulla on kuitenkin mahdollisuus poikaa käyttää kasvatuksessani, mikäli siltä tuntuu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: